Produkter
Oljemagasinet.se

010 - 101 93 90

Alla vardagar 9 - 17

010 - 101 93 90

Alla vardagar 9 - 17
Sök bil

Ta hand om din bils interiör med lätta steg

Att rengöra bilens interiör är inte bara ett måste för att hålla den i toppskick, det ger också en körupplevelse som får dig att le varje gång du stiger in i ditt fordon. Låt oss dyka ner i några proffsiga tips och tekniker för att ge din bil en riktig kärlekspåfyllning.

Efter en ordentlig genomgång utvändigt fortsätter Peter och Daniel med exempel och tips hur du kan ta hand om interiören på din bil. Från att dammsuga och tvätta klädseln till att rengöra plastdetaljer och ventilationsgaller, får du lära dig de bästa metoderna för att få bort smuts och hålla allt skinande rent.

Med enkla steg kan du återställa din bils glans och göra den till en njutning att sätta sig i varje dag. Se filmen och upptäck hur du kan förvandla din bilvård invändigt till en både rolig och givande upplevelse.

Detailer borstar för rengöring mellan ventilationsgaller och svåråtkomliga ytor
Rengöring av instumentpanelen
Rengöring av AC genom AC spray och intern luftcirkulering i 10 min.

 

Frågor och svar

 • Vad ska man börja med när man ska göra rent bilens interiör?

  En bra startpunkt är att dammsuga hela interiören för att få bort löst smuts och skräp. Mattorna kan tas ut och skakas för att bli av med smutsen.
 • Hur får man bort smuts från ytor som inte kan sköljas av med vatten?

  Man kan använda vatten och en svamp för att ta bort smuts från ytor som inte kan sköljas av med vatten. Det är viktigt att använda rätt rengöringsmedel för att undvika skador som sprickbildning.
 • Hur rengör man luftventilationsgallren på ett effektivt sätt?

  För att rengöra luftventilationsgallren kan små borstar vara användbara för att komma åt svåråtkomliga områden.
 • Hur får man bort löddret från galler och svåråtkomliga områden efter användning av interior cleaner?

  För att ta bort löddret från galler och svåråtkomliga områden kan man använda en dammsugare för att effektivt suga upp och avlägsna löddret. Dammsugaren är ett bra verktyg för att rengöra dessa områden och få bort eventuella rester.