Produkter
Oljemagasinet.se

010 - 101 93 90

Alla vardagar 9 - 17

010 - 101 93 90

Alla vardagar 9 - 17
Sök bil
Trygg E-handel
Öppet köp
60 dagar
Leverans imorgon Läs mer...
Låg fraktkostnad endast 69 kr
Personlig service 09 - 17

Om oss

Allt i lager till din bilservice - Snabbt, prisvärt och enkelt på nätet

Här på Oljemagasinet arbetar vi flitigt för att driva Sveriges största webbshop för motorolja och servicedelar. Vi har funnits sedan 2012 och har från starten specialiserat oss på motorolja och smörjmedel. Tack vare erfarenhet och ett stort intresse kan vi kalla oss experter inom vårt område. Vi säljer över hela landet till både privatpersoner och företag. Det spelar ingen roll om du bor eller är verksam högst upp i nord eller på härliga Gotland, dina paket kommer fram - och snabbt går det. Själva är vi verksamma i Kungsbacka, strax söder om Göteborg, där vi har vårt lager och kontor.

Idag fokuserar vi på mycket mer än bara olja. Vi strävar efter att göra det lättare för fler att ta hand om sitt fordon och vill vara det självklara valet för alla som ska serva sin bil. I vårt sortiment hittar du det som behövs för en typisk bilservice och väldigt mycket mer. Allt till schyssta priser.

Vi som arbetar på Oljemagasinet är själva kunder på webben. Därför förstår vi hur viktigt det är att hantera en webborder på rätt sätt - det ska kännas tryggt och det ska gå snabbt. Vi packar varje paket med omsorg och ger våra kunder den information som behövs längs med vägen. Samtliga paket skickas samma vardag när beställningen görs innan kl 12, annars nästa vardag. För de som har frågor eller behov av rådgivning är vi lätta att nå över telefon och mail varje vardag. Vi vill att du som kund ska känna att vi finns här för dig och ditt fordon.


Det här är vi som jobbar på Oljemagasinet: 


Alex


Daniel

Fredrik


Jennifer

Johan

Jonas


Lucas

Mikael

Niklas


Oljemagasinet.se ägs och drivs av Oljemagasinet AB org. nr.: 556956-5327