Det här är vi

Oljemagasinet är en e-handel som funnits sedan 2012. Vi håller till i Kungsbacka strax söder om Göteborg där vi har både kontor och lager. Sedan starten har vi specialiserat oss på motorolja och smörjmedel. Vi säljer över hela landet till både privatpersoner och företag, och tack vare vår erfarenhet och vårt genuina intresse kan vi kalla oss experter inom vårt område.

Idag fokuserar vi på mycket mer än bara olja. Vi vill göra det lättare för fler att ta hand om sitt fordon och strävar efter att vara det självklara valet för alla som ska serva sin bil. I vårt sortiment finner du det som behövs för en typisk bilservice och mycket mer därtill. Allt till förmånliga priser.

Vi som arbetar på Oljemagasinet är själva konsumenter på nätet. Därför inser vi vikten av att hantera en nät-order på rätt sätt - det ska kännas tryggt och det ska gå snabbt. Vi packar varje paket med omsorg och ger våra kunder den information som behövs längs med vägen. Samtliga paket skickas samma vardag när beställningen görs innan kl 12, annars senast nästa vardag. För de som har frågor eller behov av rådgivning finns vi tillgängliga på telefon och mail varje vardag. Vi vill att du som kund ska känna att vi finns här för dig och ditt fordon.


Det här är vi som jobbar på Oljemagasinet: 

Jonas
Ekonomi
Niklas
Produktansvarig & Kundtjänst
Alex
Marknadsföring & Kundtjänst
Fredrik
Logistikansvarig
Johan
IT
Mikael
Inköp


Kontakta oss

010-101 93 90
[email protected]

Oljemagasinet.se ägs och drivs av Oljemagasinet AB org. nr.: 556956-5327